Skapa kollektioner av profilkläder och ge bort i goodiebags

Fördelarna med att använda sig av profilkläder att ge bort till både kunder och anställda är oerhört många och det gynnar ert företag riktigt mycket.

Ett väldigt bra tips till er som företagare är att skapa hela kollektioner med snygga profilkläder och att lämna bort dessa i en goodiebag eller giftbox.

Detta kommer göra mottagarna mycket glada och ge dem en mycket positiv bild av er som företag och få dem att tycka att ni är mycket generösa som ger bort gratis profilkläder till dem. Antingen så ger ni bort dem under ett event, en mässa eller bara under en helt vanlig dag på företaget.

madpassion.se set 2 0001 Layer 3 - Skapa kollektioner av profilkläder och ge bort i goodiebags

Tips på vad som kan vara bra att tänka på när ni skall göra detta:

  • Tänk på att ni har en bra bredd av olika produkter att ge bort så att alla mottagare hittar någonting de tycker om. Vissa kanske har mer användning av en t-shirt än vad de har av en mössa och vice versa. Om ni vill läsa mer om olika typer av kläder kan ni göra det på ”https://sv.wikipedia.org/wiki/Kl%C3%A4der”.
  • Tänk på att era profilkläder skall vara snygga och väl genomtänkta. Detta för att mottagarna skall ha så mycket användning av dem som möjligt så att de kan sprida ert företagsmärke till fullo. Om profilkläderna inte är så snygga så kommer mottagarna knappast att vilja ha dem på sig. Så tänk på att lägga mycket tid på att designa dem.
  • Det är också viktigt att tänka på att produkterna som ni vill ge bort är av bra kvalitet. Då kan mottagarna använda produkterna mycket mer och ge er en mer effektiv varumärkesspridning. Välj hellre en produkt av hög kvalitet än en av lägre kvalitet med ett billigare pris – det kommer löna sig mer i längden.

Kom igång direkt och skapa en hel kollektion av profilkläder att glädja kunder och anställda med som gynnar ert företag mycket!