Välj rätt profilkläder efter säsong

Som vi tidigare har skrivit så är det väldigt viktigt att välja rätt sorts profilkläder utefter vad man är för slags företag, men det är också väldigt viktigt att man väljer rätt profilkläder utefter vilken säsong det är.

Alla olika säsonger kräver ju olika typer av kläder, och det gäller att välja rätt så att era profilkläder får så stor exponering som möjligt.

På sommaren kan man ju tänka sig att det passar som allra bäst att välja några snygga t-shirts med en mer somrig design. Kanske några härliga färgstarka färger som verkligen ger ett intryck hos de kunder som besöker er?

madpassion.se set 1 0006 Layer 2 - Välj rätt profilkläder efter säsong

Om ni tänker ge bort dessa till era kunder så är det absolut att rekommendera att välja någon stark färg och ett snyggt tryck som drar mycket uppmärksamhet till sig så att så många som möjligt lägger märke till den. Kanske kan det också vara en bra idé att använda sig av snygga kepsar med företagsloggan på som profilkläder på sommaren, då det ligger i tiden just då.

När det däremot kommer till vintern så får man tänka vilka profilkläder som passar bäst. En t-shirt kommer nog inte ha lika mycket exponering under vintern som kanske en mössa skulle ha.

madpassion.se set 1 0007 Layer 1 - Välj rätt profilkläder efter säsong

Välj då en bekväm och snygg mössa som era kunder kommer att ha mycket användning av. Om man känner för det så är det även ett bra tips att använda sig av halsdukar som profilkläder. Utöver en mössa eller en halsduk så kanske man också skall försöka använda sig av lite tjockare tröjor med långa ärmar så att man inte fryser när man jobbar, eller så att inte era kunder fryser när de skall visa upp sig i kläderna.

Det gäller helt enkelt att tänka på kunderna eller medarbetarna som skall kunna använda profilkläderna så mycket som möjligt, och då är det viktigt att väga in vilka profilkläder som passar bäst till respektive säsong.